Vásárolj te is elektromos kerékpárt kedvező áron!

A szüleim mindig is a takarékosságra neveltek gyerekként. Felnőttként pedig rájöttem, hogy nem mindig volt igazuk. Sok esetben megéri a spórolás, de azért néha élveznünk is kell az életet, és nem kell minden garast a fogunkhoz verni. Nagycsaládos anyukaként nem vagyok könnyű helyzetben. Próbálok minél jobban takarékoskodni, hogy jól kijöjjünk a fizetésből, de persze néha adódnak olyan alkalmak, amikor nem sajnálok sok pénzt kiadni egy hasznos dologért. Így történt ez, mikor a múlt héten a testvérem, Árpi átjött hozzánk, hogy megmutassa az új elektromos kerékpárját.

A gyerekek és a férjem is természetesen el voltak ragadtatva ettől a különleges szerzeménytől. Én pedig rögtön arra voltam kíváncsi, hogy vajon mennyibe kerülhet egy ilyen bicikli. Árpi azt mondta, hogy talált egy olyan weboldalt, ahol az elektromos kerékpár árak nagyon barátiak, és a választék is rendkívül széles. A férjemet egyből sikerült meggyőznie, de nekem még kellett egy kis idő. Azért nem kis befektetés lesz ez. A legfőbb kérdés pedig az, hogy egyáltalán szükségünk van-e rá. Igaz, praktikusnak tűnik, de ott az autónk, ráadásul biciklije is van már mindenkinek a családban. Árpi viszont magabiztosan állította azt, hogy ez sokkal jobb, mint egy átlagos kerékpár, és nem fogjuk megbánni, ha erről az oldalról rendelünk. Szerinte ez az egyik legjobb cég Magyarországon, ami ilyen termékekkel foglalkozik, és megéri megnézni a webshopjukat.

Miközben az oldalt nézegettem, azt gondoltam magamban, hogy ez nem nekünk való, és nem éri meg ennyit kiadni rá. Árpi szerint viszont nem szabad hagynom, hogy a magasabb elektromos kerékpár árak elvegyék a kedvemet a vásárlástól. Azt mondta, ha jobban átböngészem az oldalt, akkor találni fogok majd a mi családunknak megfelelő modelleket is. Ezenkívül más érveket is felhozott az elektromos kerékpárok mellett. Például azt, hogy mennyi üzemanyagot spórolhatunk meg, ha ezzel járunk dolgozni az autónk helyett. És milyen igaza van! Ezt átgondolva már nem is tűnik olyan drágának. Ha összeszámolom, hogy heti hányszor ülünk autóba, és ez mennyibe kerül havonta, akkor biztos egy hatalmas összeg jönne ki, amiből egy pár hónap alatt összegyűlhetne mindkettőnk kerékpárjának az ára. Ez a gondolat adta a motivációt ahhoz, hogy még több információt gyűjtsek, és még tüzetesebben átböngésszem az oldalt. Láttam, hogy fel volt tüntetve egy telefonszám, és úgy gondoltam, hogy az első vásárlásunk előtt szükségünk lesz némi segítségre. A Motorbolt vevőszolgálati munkatársa hatalmas odaadással segített nekünk, és éreztük azt, hogy tényleg ért ahhoz, amit csinál. Segített kiválasztani mindkettőnknek egy-egy kezdő modellt, amit a városban és a természetben egyaránt tudunk használni. A telefonos beszélgetés után még egyeztettük a szállítás részleteit, ugyanis nem kis méretű csomagokról van szó.

Ami nagyon meglepett az elektromos kerékpár árak mellett, az a kiszállítás díja volt. Nem gondoltam volna, hogy két ekkora biciklit ilyen jó áron házhoz tudnak szállítani. Ráadásul három nap alatt meg is érkeztek, és már ki is sikerült próbálni az új bringákat. Először furcsa érzés volt, mert a pedált nem kellett olyan erősen tekerni. A motor tényleg nagyon rásegített, és szinte alig kellett energiát fektetnem a vezetésbe. Így sokkal jobban tudtam élvezni az utat. Igaz, hogy nem olyan, mint egy autóban ülni, de legalább nem fáradok el annyira, mint amikor hagyományos biciklit tekerek.

Ha számodra is fontos a környezetvédelem és a takarékosság, akkor nagyon ajánlom az elektromos kerékpárra váltást. A motorbolt.co.hu oldalon pedig rengeteg gyönyörű jármű és kiegészítő közül válogathatsz, sőt, még akciós ajánlatokba is belefuthatsz. Ha az elektromos kerékpár árakról van szó, akkor pedig náluk kedvezőbb boltot nem találsz!