Az egészségemen sosem spórolnék – csontritkulás vitaminok

Ha az élet éppen úgy hozza, hogy egy fokkal jobban kell takarékoskodni a megszokottnál, akkor mindig jön a lista. Mik azok a dolgok, amiken meg lehet fogni egy kis pénzt? Első körben mindig azok a holmik, amikre nincs szükség a mindennapokban. Ez persze mindenkinél más lehet, nekem mondjuk nincs szükségem arra, hogy minden nap más kabát legyen rajtam. Másnak nincs szüksége arra, hogy minden nap kólát igyon, vagy több kávét igyon meg a munkahelyén, esetleg megegyen egy sütit a kedvenc cukrászdájában. Az egészségemen viszont sosem spórolnék, főleg ha a csontritkulás prevencióról van szó.

Ez egy olyan probléma, ami bizonyos szintig örökölhető genetikai vonalon. Mivel én örököltem rá a hajlamot minkét szülői ágon, ezért igyekszem rá odafigyelni, hogy mindent megtegyek azért most, a 20-as éveimben, hogy minél később jöjjön elő (lehetőleg soha) ezzel kapcsolatosan bármi nehézségem. Mióta rátaláltam a prevenciopatika.hu weboldalra ez a megelőzés nagyon egyszerűen megy, ráadásul a pénztárcám is hálás ezért a megoldásért.

A Prevenció Patika egy olyan gyógyszertár, ahol kimondottan olyan termékeket lehet kapni, amik a különböző egészségügyi problémák megelőzésében segítenek. Tehát rengeteg különféle vitamint és gyógynövényeket tartalmazó készítményt lehet tőlük rendelni. A csontritkulás csak egy a számtalan témakör közül, amiben számíthatunk a prevenciopatika.hu kínálatára. Ezen a lapfülön leginkább vas- és kalciumpótló készítményeket lehet kapni, illetve nagyon sokféle porc- és csonterősítőt, különféle gyártóktól, különféle kiszerelésekben és hatóanyag összetétellel. Azt gondolom, hogy ebben a választékban tényleg mindenki megtalálhatja a számára leginkább szimpatikus megoldást, ha a csontritkulására keresi a prevenciós megoldást.

Ha viszont elbizonytalanodna bárki is abban, hogy melyik termék a leginkább megfelelő – nem kell kétségbe esni. A Prevenció Patika kezdőoldalán ugyanis arról lehet olvasni, hogy kérdés garanciával élnek – vagyis mindent kérdést megválaszolnak annak érdekében, hogy mindenki a lehető legjobb termékeket tudja kiválasztani a problémájához. Tehát, ha a csontritkulással, vagy bármi mással kapcsolatban kérdések merülnének fel bennetek, akkor ne habozzatok felkeresni őket, mielőtt bármit is megrendeltek.

Ahogy már említettem ezt is korábban, nem csak a csontritkulás témakörében lehet náluk különleges megoldásokat találni. Nagyon széles a paletta, ha az ásványi anyagok és vitaminok alkategóriáját nézzük meg. Mindenféle vitamint lehet tőlük rendelni, A-, B-, C-, D-, E-vitaminok tömkelege várja, hogy megrendelje őket valaki. De a gyerekekre is gondoltak, így vannak külön nekik szóló kombinációk. Ahogy persze vannak az idősebb korosztálynak szóló multivitaminok és kimondottan a nyugdíjas korosztálynak szólók is. Külön kategóriát képeznek a cukorbetegek, nekik ugyanis speciális igényeik vannak ezen a területen is, ezért itt is külön gondoltak rájuk.

Aztán itt van ugye a már emlegetett csontritkulás, ami sajnos a lakosság nagy százalékát érinti a kalcium-szegény életmódnak köszönhetően. Ezért lehet kapni különféle porcerősítőket és a már felsorolt termékeket. Ahogyan hasonlóan erősítő hatással bíró haj-, bőr- és körömerősítőket is lehet rendelni.

A magnézium, a vas és a jód pótlására is megvannak a legjobb megoldások, ahogyan antioxidánsokból is bőven be lehet tankolni a prevenciopatika.hu oldalról. Talán már csak az immunerősítőket nem említettem még meg, pedig ezek is rendkívül fontosak, főleg ebben az őszi időszakban. És ezek persze csak a vitaminok és ásványi anyagok, amelyek megrendelhetők a honlapról. Ennél még sokkal-sokkal több kategória van, amiben kompetensen tudnak segíteni és kedvező ajánlatokat kínálni. Csak én ugye a csontritkulás végett találtam rájuk, ezért gondoltam, hogy ezzel kapcsolatban osztom meg veletek az infóimat.

Ami a kiszállítást illeti, természetesen egy bizonyos összeghatár felett ingyen hozzák ki a megrendelt termékeket. Ebben az esetben ez az összeghatár 12 000 forintot jelent, ami felett nem kell külön szállítási díjat fizetni. A csomagunkat pedig egy csomagpontra fogják hozni.

Szerintem mindenképpen érdemes innen rendelni, mindegy, hogy csontritkulás a témakör, vagy éppen teljesen más. Az egészségmegőrzés mindennél fontosabb és ehhez nagyon-nagy segítséget jelent, hogyha biztos forrásból tudunk kedvező áron vitaminokat és ásványi anyagokat rendelni.