Mennyire figyelsz a pénzügyeidre?

Ha tudatosan éled az életedet és figyelsz az egészségedre, szereted a munkádat ezekre a szabadidődet is olyan tevékenységekkel töltöd, amik feltöltenek és örömmel töltenek el, illetve mindemellett még a pénzügyeid tekintetében is tudatos vagy, akkor valószínűleg boldog életed van. Hiszen ezek, illetve a megfelelő emberi kapcsolataink tudják teljessé tenni az életünket.

A pénzügyi tudatosságot sajnos az iskolákban nem tanítják. Ezért nagyon sokan nem is foglalkoznak ezzel a témával és csak hónapról hónapra élnek. Nincsen vésztartalékuk, ezért, ha esetleg hirtelen nem lenne munkájuk, akkor nem tudnának ugyanazon a színvonalon élni, mint most.

Amikor elkezdtem komolyabban foglalkozni a pénzügyi tudatossággal és elkezdtem a kiadásainkat vezetni, akkor sokkal jobban láttam azt, hogy mire mennyit költök. Láttam azt is, hogy miért fizetek a legtöbbet egy hónapban és mi az a terület, ahol tudnék spórolni. Miután ezeket láttam és beosztottam a kiadásaimat, akkor sokkal könnyebben és könnyű szívvel mondtam igent vagy nemet az egyéb kiadásokra.

Legutóbb ilyen volt pl. az akt fotózás. A legjobb fotóst kerestem ebben a témában, azért az interneten az összes fellelhető fotós munkáját megnéztem. Nem volt könnyű a választás, hiszen nagyon sok tehetséges fotós van Magyarországon, viszont végül sikerült kiválasztanom a számomra legjobbat. Ő nem volt más, mint Szoboszlai Kriszti. Az ő honlapján már legelső ránézésre is látszott, hogy ad a munkájára. Egy nagyon szépen összerakott weboldal szerintem sokat el tud árulni egy vállalkozásról. Hiszen ha a weboldal szép, igényes és minden fontos információ megtalálható rajta, akkor nagy valószínűséggel az igénybe vett szolgáltatás is hasonlóan minőségi lesz. Persze ez nem minden esetben van így, viszont az eddigi tapasztalataim alapján ezt tudom elmondani.

Szoboszlai Kriszti Honlapján egyébként nagyon sok fontos és hasznos információ megtalálható magáról a fotózás menetéről, a fotózási fajtákról, és referencia munkák is találhatók. Ha mindez nem lenne elég meggyőző, akkor vélemények is olvashatók erről a nagyszerű fotósról. Ezekből a visszajelzésekből az derül ki, hogy a fotózás hangulata mindig nagyszerű szokott lenni, a gyerekekkel könnyen szót ért, illetve szívvel lélekkel készíti a képeket. Én. Egy ilyen fotóst kerestem az akt fotózásra. Hiszen az akt fotózás elég intim dolog tud lenni, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy kivel készítteti el az ember. Ha Te is gondolkoztál már akt fotózáson, de még nem mertél belevágni, mert még nem találtad meg a számodra tökéletes fotóst, akkor Szoboszlai Krisztit érdemes lehet megnézni. Nagyon szép munkái vannak szerintem és minden képe egyedi, ami szintén egy pozitívum szerintem. Ha ránézel a képekre, akkor egy megmondható, hogy ezeket Szoboszlai Kriszti készítette.

Ami még szintén azt mutatja, hogy igényes és minőségi képeket készít, hogy a Portrait Master Award díjat is elnyerte már. Szerintem ez egy olyan szakmai visszajelzés, ami laikusként nekem azt sugallja, hogy valóban egy nagyszerű fotósról van szó.

Amennyiben felejthetetlen élményeket és képeket szeretnél, akkor mindenképp látogass el a weboldalára, ahol nagyon sok hasznos információt megtudhatsz a fotózásról, láthatod milyen fotózási fajták közül tudsz választani, hiszen nemcsak akt fotózást vállal. Mindemellett, ha szeretteidet megszeretnéd lepni egy nagyszerű élménnyel, akkor ajándék utalványt is vásárolhatsz tőle.

Vágj bele abba, amibe eddig nem mertél és készítsd el életed legjobb fotóit! Szoboszlai Krisztivel biztosan nagyszerű képeket fogtok együtt alkotni. Jelentkezz be hozzá minél előbb, hiszen a szabad időpontok fogynak!