Rengeteg pénzt tudtam megtakarítani ennél a székhelyszolgáltatónál

Sokan gondolják úgy, hogy a pénz nem boldogít. Ez valamennyire igaz is, ha az ember felelőtlenül használja a pénzét, vagy nem tanulja meg azt, hogy miként lehet takarékosan élni. Volt egy barátnőm még régebben például, aki minden hónapot 0 Ft-tal végezett a számláján. Én nem is értettem, hogy miként lehet így költekezni. Én mindig szeretek odafigyelni arra, hogy legalább tízezer forintot félre tudjak rakni. Ebből az ember tervezhet és később nagyobb befektetéseket is tehet.

Mert bizony a félrerakott pénz perspektívát tud adni az életre. Egy olyan világban élünk, ahol pénz nélkül nem lehet igazán elérni semmit, ezért megfelelő kompromisszumokat kell tennünk azzal kapcsolatban, hogy miként szerzünk pénzt. Én úgy gondolom, hogy nem szabad eladnunk a lelkünket egy olyan cégnek, ahol nem szeretünk dolgozni. Inkább vállaljunk be egy kis rizikót, és alapítsunk saját céget.

A céghez azonban székhely is kell, és kezdőként nem lehet olyan egyszerűen kiválasztani, hogy melyik cég biztosít úgy székhelyet, hogy nekünk is megérje. Szerencsére én már valamennyire kitapasztaltam ezt a világot, és azt mondhatom, hogy a Székhelyszolgáltatás24 az egyik legjobb cég erre a célra. Csak rá kell nézni a honlapjukra, és már akkor tudhatjuk, hogy profikról van szó. Ebből szoktam elsősorban megállapítani, hogy mennyire képesített egy cég.

Mikor fellépünk, egy megnyerő háttér fogad. Az a szerencse, hogy ez a szép háttér nem takar ki semmit a szövegből, ami jól áttekinthető, és mindig meg tudja ragadni az ember figyelmét. Sokszor azért kalandozik el az ember figyelme olvasás közben, mert nem úgy van szerkesztve az adott szöveg, hogy fenntartsa az érdeklődést. Itt erről szó sincsen és emiatt úgy fel tudott világosítani a székhely alapításának részleteiről, hogy közben szinte végig azt éreztem, hogy szórakozom.

Óriási plusz volt még, hogy átlátható volt az egész honlap. Nagy képek jelölték azt, hogy milyen helyszíneken elérhető a székhelyszolgáltatás. Először úgy mentem fel erre az oldalra, hogy beírtam a keresőbe, hogy “székhelyszolgáltatás Budapest árak” és ezt adta ki az elsők között. Az ár volt számomra a legfontosabb tényező és szerencsére ezeket az adatokat sem kellett nagyítóval keresni.

Ahogy belépünk, szépen kiemelve fogad minket az, hogy 6 hónapra, havi lebontásban mennyibe kerül az adott szolgáltatás. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még azt is elmondom, hogy az első hónapot ajándékba adják, tehát nem kell semmit fizetnünk érte. Ez kezdő vállalkozóként hatalmas segítség lehet, hiszen rengeteg más költségünk van ilyenkor, ami miatt aggódni kell. Nem rossz, hogy ezzel legalább nem kell foglalkoznunk.

Székhelyalapítás során természetesen felmerül az ügyvédek kérdése. Akik már korábban intéztek ilyet, azok szívesebben dolgoznának a saját ügyvédjükkel. Erre is van lehetőség, de a cég is biztosít nekünk ügyvédet, ha kell. Ez szerintem nagyon kényelmes megoldás. Ráadásul azt is megígérték, hogy 1 óra alatti ügyintézést biztosítanak. Számomra ez elsőként hihetetlennek tűnt és nagyon megörültem neki.

Ha az lenne az aggodalmatok, hogy miután beírjátok azt, hogy székhelyszolgáltatás Budapest árak, borzasztó nagy összegeket fogtok kapni, akkor megnyugtathatlak. Ahhoz képest, hogy micsoda szolgáltatást biztosítanak, rendkívül kedvező a díjért dolgoznak. Tehát ha székhelyszolgáltatás Budapesti árai után kutatunk, akkor azt mondhatom, hogy ennél a cégnél be is fejezhetjük a keresésünket. Nem számít, hogy már vállalkozói veteránok vagyunk, vagy még csak zöldfülűek, a Székhelyszolgáltatás24 mindkét végletnek profi és precíz szolgáltatást nyújt. Csak ajánlani tudom azoknak, akik meg akarják valósítani a saját álmaikat.