A mami és a papi karácsonyi ajándéka

A nagyszüleim mindig is nagyon jól tudtak takarékoskodni. Mindig volt náluk mindenből, mindig voltak befőttek, tartós élelmiszerek, mintha mindig arra készültek volna, hogy jó pár hétig nem fognak tudni menni boltba. A költekezéssel is nagyon óvatosan bántak. Most persze nem arra kell gondolni, hogy szűkmarkúak voltak, vagy kapzsik, sőt az unokáknak bármit megadtak, de magukra nem igazán költöttek, csak ha nagyon szükséges volt.

Szóval amúgy tényleg nagyon szeretjük őket, nagyon jó a kapcsolat, jobb nagyszülőket nem is kívánhatna az ember.

Mivel a tesómmal még mindketten gimibe járunk, értelemszerűen még nincs rendes keresetünk, csak néha-néha diák munkákból tudunk összeszedni egy kis zsebpénzt. Mindettől függetlenül minden évben mindenkinek kedveskedünk egy kis karácsonyi ajándékkal, még akkor is, ha tényleg csak nagyon jelképes. Mamáéknak pedig egy kedves kis aprósággal szerettük volna kifejezni, hogy ők a világ legjobb nagyszülei. A lolmarkt.hu oldalról már korábban rendeltem pólókat, és eszembe jutott, hogy a rengeteg téma között van nagymamás és nagypapás is. Így a póló rendelés az én feladatom volt, a tesóm meg segített kiválasztani a legjobb mintát.

Először papi pólóját választottuk ki, ugyanis a nagypapás pólók között találtunk egy olyan figurát, ami tökre hasonlított rá. Igazából fel is kacagtunk mikor megláttuk, mert a papi pont olyan szemüveges bajszos bácsi, mint a póló mintán van, ezért nem is volt kérdés, hogy ezt rendeljük. A rajta szereplő szöveg is tökéletes volt: A legjobb nagypapa! Egyszerű, de nagyszerű. Szerettük volna, ha a maminak is ilyen pólót tudnánk rendelni, de az oldalon fent lévők között nem találtunk ilyet sajnos. Kicsit el is szontyolodtunk, hogy így most mi lesz, de észrevettük, hogy nem csak a meglévő minták közül lehet választani, hanem te is küldhetsz be, de akár meg is tervezik neked. Fel is hívtuk tehát az ügyfélszolgálatot és kb. egy 10 perces beszélgetés után meg is lett a „Legjobb nagymama!” póló is.

Papi pólóján tehát egy szemüveges bajszos bácsi volt, aki feszített, ez pont találó mert attól, hogy már közel 75 éves, még mindig nagyon jó kondiban van, mami pólóján pedig egy kedves dauerolt hajú mamóka volt, fakanállal a kezében.

A pólók rendelésének a menete nagyon egyszerű volt, egyedül a méretekkel bajlódtunk egy kicsit, mert valamennyivel eltérnek a megszokottól, de amúgy ha nem jó a megrendelt méret, ki lehet cserélni szerencsére. Mindenesetre az oldalon lévő mérettáblázat sokat segített, meg anya is azért ránézett, biztos, ami biztos. Miután megrendeltük a pólókat, 2 napon belül meg is hozta a GLS futár, szóval elég gyorsan letudtuk az egészet.

Egyébként ők nem csak online érhetőek el, hanem az ország 12 pontján vannak boltjaik, tehát oda személyesen is be lehet menni, ha valakinek az a kényelmesebb, vagy a szimpatikusabb. Bár, ha jól láttam, most a koronavírus miatt nincs mindegyik nyitva, de lehet félreolvastam, nem árt, ha ti is utánanéztek, vagy odatelefonáltok.

A pólók mellett pedig gyártanak még maszkokat, pulcsikat és fém poharakat is. Tök jó oldal, tényleg, én mindenkinek ajánlom, hogy ránézzen, tuti talál valami kedvére valót.