Mi a közös a manuálterápiában és a pénzügyi befektetésekben?

A mai modern világ információktól és reklámoktól túlterhelt közegében gyakran érezhetjük úgy, hogy magunkra hagytak bennünket. És ez azért van, mert a nagy tumultusban nem tudjuk, hogy kinek is higgyünk… Én például már régóta szeretnék egy tisztességesen jövedelmező befektetést, de annyi ajánlatot látok, hogy végképp nem tudom, melyiket válasszam, mert túlnyomó többségük túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Valamelyik meg a annyira illúziórombolóan kevés hozamot ígér, hogy inkább nem is vágok bele.

Ugyanez a helyzet áll fönn a fájó gerincem esetében is, mely miatt a manuálterápia egyre égetőbb szükségű. ĺgy a helyzet tulajdonképpen ugyanaz, mint a pénzügyi befektetéseknél – akkora a kínálat a piacon, hogy képtelen vagyok választani közülük.

Előfordul, hogy úgy elszabadulnak bizonyos helyeken a manuálterápia árak, ami már szinte megfizethetetlen. Egy kész vagyonért kínálnak olyan hirtelen és azonnali totális gyógyulást, amit minden józan paraszti ésszel rendelkező ember kétségbe von. Ezt támasztja alá, hogy természetesen ezeket az ajánlatokat hirdetők nem rendelkeznek egyetlen épkézláb ügyfélértékeléssel sem, vagy legalább egy felemás páciensi véleményt megosztó posztolóval.

Emellett ezen szakemberek valós tudása is erősen kétségbe vonható…

Épp ezért örültem meg, amikor rátaláltam a Therapy4U Gerincterápiás Központra. A honlapjukon egyértelmű irányelveket találtam arra vonatkozóan, hogy milyen esetekkel is foglalkoznak és milyen terápiákat alkalmaznak. Emellett annak külön örültem, hogy minden köntörfalazást mellőzve, nyilvánosak a terápiáik árlistái – többek között a manuálterápia árak is.

A Gerincterápiás Központba nagyon egyszerűen zajlik a bejelentkezés, hiszen a honlapon telefonszám és email cím is megtalálható, valamint regisztrációval még egyszerűbben kérhetünk időpontot.

Az első alkalommal, amikor fogadnak bennünket egy állapot felméréssel kezdenek. Ennek során próbálják kideríteni, hogy a fájdalom pontosan honnan ered “területileg”, illetve mitől eredeztethető. Megpróbálják csökkenteni a fájdalmunkat, és eldöntik, hogy az adott páciens számára mi a legmegfelelőbb terápia. Ezeknek a speciális módszereknek, terápiáknak egyébként a honlapjukon fellelhető a listája, illetve rövid, tájékoztatás szintű leírása is.

És ha már megvan a fájdalom oka és a terápiás módszer is, akkor meg is kezdődhet a személyre szabott terápia, mellyel el is indul a gyógyulásunk vagy legalábbis a fájdalmaktól való megszabadulásunk folyamata!