A megkeresett pénzedből még takarékoskodhatsz is!

Nem biztos, hogy mindig én voltam a takarékosságra a legjobb példa, ugyanakkor voltak olyan időszakok, amikor nagyon meg kellett húznom a nadrágszíjat, és így is tettem. Szerintem nagyon fontos az, hogy amikorra az embernek saját keresete lesz, addigra már valamennyire tudjon bánni a pénzzel – persze valójában csak a magunk által megkeresett pénzt fogjuk tudni igazán átértékelni, akkor tudatosul, hogy x összegért mennyit kell gürizni. Úgy érzem, ma már eljutottam arra a pontra, hogy tudok egy fontossági sorrendet felállítani, és felelősen gondolkozom – legalábbis sokkal felelősebben, mint néhány évvel ezelőtt. Sajnálom, hogy a suliban nem tanultunk a pénzügyi tudatosságról, ugyanis korábban nem is gondoltam arra, hogy be is fektethetnék, nálunk otthon sem volt téma mindez.

Ha igazán spórolni, esetleg befektetni szeretnél, akkor előbb kell hozzá egy jól fizető munka, nem igaz? Ha diák vagy, akkor a TopiWork Iskolaszövetkezetnél mindezt megtalálhatod, legyen akár aktív, akár passzív a hallgatói jogviszonyod! A TopiWork Iskolaszövetkezet főként a fővárosban kínál jobbnál jobb ajánlatokat, de érdemes a környékbelieknek és a messzebb élőknek is figyelemmel kísérni a weboldalukat, ugyanis mindig oda töltik fel a legfrissebb munkákat, és akadnak köztük időszakos vagy távolról végezhetők is. Egyébként egy nagyon jól összerakott kis weboldalról van szó, ahol mindenki megtalálhatja azt, amit keres, legyen akár műszaki érdekeltségű, akár PR, vagy éppen fizikai és betanított munkára vágyik épp. A TopiWork Iskolaszövetkezet tehát számtalan lehetőséget kínál, egyedül rajtad múlik, hogy melyekkel szeretnél élni. A jelentkezés ráadásul ugyanolyan könnyű, mint a pályázatok között válogatni, ugyanis ha kéznél van egy naprakész CV-d online verzióban, akkor néhány kattintással már meg is pályázhatod a jobbnál jobb pozíciókat! Szerintem abszolút ez a jövő – online jelentkezni, egyszerűen, akár két óra közti szünetben… Ráadásul nagyon korrekt bérezéssel szerepelnek a meghirdetett munkák – mindegyiknél megtalálod az órabért -, úgyhogy ilyen szemszögből is érdemes pásztázni a kínálatot. A felhozatalra tehát nem lehet panasz, már csak az a kérdés, mit kezdtek a kínálkozó lehetőséggel?!

Bízom benne, hogy hasznos volt ez a bejegyzés sokatok számára, és talán hozzásegítettelek benneteket álmaitok gyakornoki pozíciójához vagy nyári melójához! Ha bármilyen kérdésetek merült fel, megtalálhatjátok a választ a honlap különböző menüpontjainál. Ha esetleg mégsem, akkor pedig forduljatok bátran a TopiWork csapatához, segíteni fognak majd!