Kis lépésekkel a nagy célok felé

Mindig is meglehetősen spórolós alkat voltam. Már egészen fiatal korom óta szeretek kijelölni magam elé olyan elérhető célokat, amelyekért megéri küzdeni és olykor még spórolni is. Például fiatal felnőttként folyamatos három műszakban dolgozva sikerült összespórolnom az egyetemi tandíjamat. A tanulás mellett munkával töltött évek pedig tartást adtak a nehéz időkben is. Az egyetemi tandíjhoz hasonlóan, ilyen módon sikerült félretennem a jogosítványra szánt pénzt is. Az elért sikereim értékét növeli az a hosszú út, ami elvezetett odáig.

Minden kezdet nehéz

Gátlásos gyermekként sok problémával kellett megküzdenem, ezek közül a legemlékezetesebbek egyike a beszédhibám volt. Ennek fokozatos leküzdésében a logopédia volt a segítségemre. A napokban új téma után kutakodva találtam a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php online felületére. Ezen az oldalon minden logopédia iránt érdeklődő számos hasznos és érdekes információt találhat. Az előkészítő feladatok roppant kreatívak és játékosak, minden korcsoport számára garantált a fejlődés lehetősége.

szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php

Beszédindítástól iskolakezdésig: Látogatás könyvek!

A https://szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php felületén elérhető anyagok közül kiemelkednek a Látogatás könyvek! A sorozat lehetőséget nyújt minden korcsoport számára a sikeres felzárkózáshoz. Egy dolgot azonban nem szabad elfelejtenünk. A könyvek értékesek, viszont az igazán nagy érték az, ha gyermekünket segítve közösen tesszük meg az első lépéseket felzárkóztatása irányába. Kizárólag boldog gyermekek lehetnek egy egészséges társadalom alapkövei. A lehetőséget minden gyermek számára kötelességünk biztosítani, hogy boldog gyermekből sikeres felnőtté válhasson. A beszédfejlesztés olykor nehéz kihívás egy gyermekkel, azonban ebben az életkorban nélkülözhetetlen készségeik fejlesztése.

Melegen ajánlom minden a téma iránt érdeklődő figyelmébe az alábbi ( szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php ) oldal elérhetőségeit.

Apró lépésekkel mindannyian célba érhetünk. Néha egy kedves szó is elég ahhoz, hogy új motivációra leljünk napi feladatainkban. Ne sajnáljuk egymástól a bátorító szavakat.