A testi-lelki egészségen nem érdemes spórolni!

“Olyan smucig vagy, mint Rák uram!” – kapom meg sokszor a barátoktól. Igazából nem smucig vagyok, inkább csak pénzügyi tudatosságra törekszem.
Soha nem szerettem a felesleges pénzköltést. Mindig azt vallottam, hogy nem a megkeresett, hanem az el nem költött pénz tesz gazdaggá, így az életemben e szerint határoztam meg a prioritásokat.

Ez odáig rendben is volt, amíg a sok munkám el nem kezdett egyre jobban stresszelni. Szeretem a hivatásom, de a növekvő felelősséggel növekvő stressz is jár, így újra kellett gondolnom, mire is adok ki pénzt. Eljött az idő, hogy többet fordítsak az egészségemre.

Sokan javasolták, hogy járjak el masszázsra. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy feloldjam az összegyülemlett feszültséget. Többféle masszázstípus is van, de én a nyak masszázsa mellett döntöttem, így bukkantam rá a Karma Thai Masszázs szalonra Budapesten.

Ez a nívós szalon kiemelkedő minőségű szolgáltatással várja az érdeklődőket. A masszőrök hosszú éveket töltöttek tanulással, hogy elsajátítsák a hagyományos thai masszázs mozdulatait. Mivel ez egy minőségi relaxálási lehetőség, amely leveheti a terheim egy részét, úgy éreztem, erre nem pénzkidobás költeni.

Az oldalukon tájékozódtam először. Tetszett az online időpontfoglaló rendszer, és az is, hogy szolgáltatásról részletes információt kaphatunk általa. Megörültem, amikor láttam, hogy most 20% kedvezményt biztosítanak a nyak masszázs árából!

A lehető leghamarabbi időpontot foglaltam le, ugyanis már annyira be volt állva a nyakam, hogy se jobbra, se balra nem tudtam nézni, maximum nagy fájdalmak árán.
A kezelésre már másnap sor került. Maga volt a mennyország! Egy órás intervallumot választottam, ami jelen esetben tökéletesen elegendőnek bizonyult. Újjászületve távoztam a szalonból, és persze már a következő időpontommal a naptáramban.

A Karma Thai Masszázs szalon egy olyan hely, ahol tényleg megéri fizetni a szolgáltatásért. Itt valói segítséget kapunk, ha fizikai gondokkal érkezünk hozzájuk, és a szalon békéje kiszakít bennünket a hétköznapok szürkeségéből. Ha valamiért, akkor ezért a szolgáltatásért cserébe tényleg semmiségek ezek a nyak masszázs árak!
Mióta ide járok, nem csak a közérzetem jobb, de végre a “smucig” jelző is elkezdett lekopni rólam.