Spórolj székhely szolgáltatás igénybe vételével

A koronavírus hatására sok cég életében előjött a költségek lefaragása. Sokan jöttek rá arra, hogy túl nagy irodát tartanak fent, vagy hogy egyáltalán nincs is szükségük irodára, hiszen az egész csapat remekül tud dolgozni home office-ból is.

Viszont attól, hogy a munkavállalók nincsenek bent, az irodának még van bérlési és egyéb költsége, hiszen székhelyre szükség van. Ezért javaslom, hogy a cég székhelyszolgáltatás igénybe vételén kezdjen el gondolkodni. Ezen a weboldalon teljesen jól átlátható és érthető, hogy mit tud nyújtani egy ilyen szolgáltatás. Átveszik a leveleidet, intézkednek hivatalos ügyek esetén, és ráadásul hónapokra leosztva csak néhány ezer forintba kerül a cégnek székhelyszolgáltatást használnia, ellenben azzal, ha egy irodát kell fenntartani.

Nincs náluk hűségnyilatkozat, ellenben 60 napos pénz visszafizetési garanciát biztosítanak. Egy olyan tapasztalt cégről van szó, ami már 11 éve a piacon van, tagadhatatlanul szakértői a területüknek. A Bisnode értékelése alapján pénzügyileg stabil a vállalkozás. Jogszabályokat és törvényeket szigorúan betartva segítenek a cégalapításban, nyújtanak székhely szolgáltatást és a cégmódosítással járó ügyintézést is át tudják venni tőled.

Székhelyszolgáltatást nyújtanak Budapesten, de akár az IPA-mentes Újlengyelben is. Akár hivatalos, akár nem hivatalos levél érkezik, átveszik, szkennelik és elküldik neked e-mailben. Hatósági ellenőrzések esetén pedig tárgyalót is biztosítanak, így nem kell neked külön erre az egy tárgyalásra bérelned valahol egy helyiséget.

Bármilyen kérdésed merül fel a székhelyszolgáltatással kapcsolatban, az oldalukon mindenre megkapod a választ. De, ha mégsem így lenne, akkor telefonon is fel tudod venni velük a kapcsolatot, ahol készségesen válaszolnak, és akár a székhelyszolgáltatás igénybevételét is megkezdheted. Hétfőtől csütörtökig eléred őket 8 óra és 17 óra között, pénteken pedig 8 óra és 16 óra között tudsz velük beszélni. De ha nem éred el őket, akkor sem kell aggódni, vissza fognak hívni.

Spórolásra fel!