A vízszerelésen nem spórolunk!

Biztos tudjátok már, hiszen ez a blog is arról szól, hogy számomra mennyire fontos a spórolás, de vannak olyan dolgok, amiknél nem gondolom, hogy ezt kell szem előtt tartani. Ilyen dolog történt ma is ugyanis képzeljétek el, hogy mikor reggel hazaértem tényleg csak arra vágytam, hogy befeküdhessek az ágyamba, elindíthassam a kedvenc sorozatom és lepihenhessek, de ez azonban egyáltalán nem így lett. Ahogy léptem be a nappaliba, miután levetettem a cipőmet és a táskám, észrevettem, hogy a parkettám úgy néz ki mintha magába szívott volna egy vödör vizet.  Először nem is tudtam hova tenni, hiszen beázásról nem lehet szó, mert az a falon is látványos lenne, meg hát most újítottuk fel a nappalit nem rég, biztos észrevettük volna, ha valami baki lett volna. Egyedül annyit tudtam, hogy ez valami vízszerelési probléma lehet, ha a beázás ki van zárva. Nem volt ötletem sem, hogy kihez tudnék fordulni ezzel kapcsolatban, úgyhogy felhívtam az egyik jó barátomat, aki villanyszereléssel foglalkozik, hogy hátha ismer valami jó szakembert. Ő pedig egyből el kezdte mesélni, hogy nem érti, hogy történhetnek ekkora egybe esések, mert a múltkor, amikor Pesten dolgozott egy szállodában, akkor pont két vendég beszélgetését hallotta, akik pont egy nagyon jó vízszerelő társaságról beszéltek. Elvileg az egyik nő mesélte azt a másiknak, hogy őket hívta ki magához és hogy mennyire meg volt elégedve. Én erre csak annyit válaszoltam, hogy ez tök rendben van és örülök neki, hogy ő ilyen jól mulat ezen, de meg van az elérhetőségük is vagy csak mesedélutánt akar tartani? Ezért ki is nevetett és szerinte én túlaggódtam, ezt az egészet, de aztán megnyugtatott, hogy igen, megvan neki és át is küldte SMS-ben.

http://vizszereles.net ez állt az SMS-ben. Hát rendben van, gondoltam magamban, akkor essünk neki és azzal a lendülettel el is kezdtem előbányászni a laptopomat, ekkor pedig már pontosan tudtam, hogy a mai napom sem a pihenésről fog szólni. Be is írtam a keresőbe a http://vizszereles.net linket és szembe találtam magam a barátom által ajánlott oldallal. Első benyomásra egyébként nagyon egyszerű kis weboldal volt, ez szerintem egy jó dolog, mert nagyon nem szeretem azokat az oldalakat, ahol össze-vissza vannak a fontos információk leírva és tök átláthatatlan az egész. Na, ez ennek pontosan az ellenkezője volt, itt van 6 db menüpont, egy hatalmas telefonszám, egy hibabejelentés gomb oldalt, ez az amivel mindenki aki ezt megnyitja először szembesül, aztán rá lehet menni a menüpontokra vagy esetleg lejjebb lehet görgetni. Amennyiben lejjebb görgetünk, egyből láthatjuk, hogy hatalmas, sárga betűkkel ki van emelve, hogy SOS vízszerelést vállalnak, így bármikor lehet őket keresni, illetve utána még megjegyzésként ott van, hogy akár 1 órán belül, ki tudnak menni a problémás helyszínre. Amit még ebben a részben fontosnak tartok megjegyezni, hogy a vízszerelési munkákért garanciát is vállalnak, ez nem hiszem, hogy csak nekem fontos, hiszen mindenki szeret, egy kis biztosítékot kapni, azzal kapcsolatban, amit ő kifizet.

Amikor lejjebb tekerünk ugyanazok a menüpontok láthatók, amik legfelül, erről később szót ejtek, de előtte a hívás. Bármikor hívhatod őket, ezt már említettem, illetve ha esetleg azt szeretnéd, hogy ők hívjanak, akkor visszahívást is kérhetsz, itt pedig már leírhatod azt is, hogy milyen problémát/problémákat észleltél, így ők már annak tudatában hívnak fel és akár egyből tudnak segíteni benne. Az oldalon egyébként sok más információ is megtalálható, hogy biztosítóval is lehet náluk fedezni a költséget, mivel a számláikat biztosító társaságok is elfogadják. Illetve hogy 30 éve a szakmában vannak és mennyire fontos számukra az ügyfél elégedettsége, számomra ez nagyon szimpatikus, hiszen sok- sok rossz szakemberrel találkoztam már és találkoztam olyannak is, aki a munkáját jól végezte, de közben olyan alpári módon viselkedett velem, a megrendelőjével, hogy azt nem is tudom szavakba önteni. Így ez alapján pedig, ha tényleg ennyire profik, alaposak és még kedvesek is, akkor biztosan mindig mindenhova őket fogom hívni, hiszen ez manapság Jackpot. Most pedig kitérek a menüpontokra is. Tehát 6 db menüpont van vízszerelés, csatornázás, csőtörés, dugulás elhárítás, csatornakamerázás és fűtésszerelés.

A vízszerelés menüpontban hosszan kifejtik, hogy mégis mi tartozik a vízszerelési munkákba, tehát hogy milyen baj esetén érdemes őket hívni.  Leírják azt is, hogy ezeknek a hibáknak milyen súlyos következménye lehet.  Azt pedig el is felejtettem eddig leírni, de most pótlom, hogy nem csak Budapesten dolgoznak, hanem egész Pest megyében is, tehát, hogy ha valaki eddig ezen aggódott volna, akkor ne tegye. A többi menüpontban pedig ugyanezt teszi, csak kiélezve az adott problémára. Leírják, hogy hogyan vehetjük észre ezeket a problémákat, ők ebben az esetben mit tudnak tenni, hogyan előzhetjük meg ezt legközelebb, és hogy ha elhanyagoljuk, akkor mik lehetnek ennek a következményei. Én ez alapján jöttem rá arra, hogy nálam csőtörés volt. Ahogy olvastam, hogy vajon mitől lehetett nálunk ez a probléma, arra is rájöttem, hogy nálunk nagyon régiek voltak már a csövek, így teljesen elképzelhető, hogy az okozhatta annak eltörését. Itt olvastam azt is, hogy ilyenkor el kell zárni a főcsapot. Így ennek következtében ezt is megtettem és az olvasás közben arra is rájöttem, hogy ha előbb kerül elém ez az oldal, akkor talán már előbb el kezdtem volna valami problémára gyanakodni, ugyanis az előző hónapban sokkal több volt a vízszámla, mint az lenni szokott és most szembesültem vele, hogy ez is egy vele járó tényező és végül leírták, hogy a megfelelő eszközök segítségével simán meg tudják oldani a problémámat. Összességében engem nagyon meggyőzött, ez a szuper kis weboldal.

Már értem, hogy vajon hogyan került ez szóba a szállodában, hiszen ha fele annyira jó szakemberek, mint ahogy ezt a weboldalt összerakták akkor már nagyon jó az egész. Én mindenképpen őket fogom felhívni, hiszen nekem nagyon fontos a bizalom és az hogy amit kifizetek, az olyan legyen amilyenre nekem szükségem van és sajnos ez tényleg nem az a probléma, amin spórolni lehet, bár így az internetről ismerve őket, biztosan azt mondanám, hogy az árak is pont ugyanolyan korrektek lehetnek, mint ők maguk, úgyhogy ezen én nem aggódom. Ha pedig valaki szeretne egy jó vízszerelő kontaktot, akkor annak szívből ajánlom ezt a weboldalt, nézze meg és bizonyosodjon meg erről ő maga is, én nagyon örülök hogy pont a barátomat hívtam fel ezzel kapcsolatban és neki is elmondtam a jó hírt, amire csak annyit mondott, hogy ő már ezen túl van, ezért is ajánlotta őket ilyen szívesen.