Takarékos flottakezelés

Az előre tervezés és az önmegtartóztatás nagyon sokáig nem volt a barátom – a pénzügyek terén sem. Persze abban a mai napig hiszek, hogy annak nincs értelme, ha mindent megvonunk magunktól, mint ahogyan az sem vezet túl sok jóra, ha mindent túlságosan szigorúan eltervezünk – szükség van a rugalmasságra, hiszen számos nem várt helyzet adódhat. Más az, hogy például egy lakásfelújítás esetén olyan költségvetést készítünk, amely az alapanyag- és/vagy a szolgáltatás árak emelkedésével számol, és megint más helyzet az, ha egyáltalán nem tervezünk tudatosan. Ugyanígy vagyok az impulzív vásárlással: nem mindegy, hogy hetente többször esik meg, vagy ritkán, amikor valami tényleg nagyon elragad bennünket, legyen szó egy drágább, különleges édességről vagy egy utazás során vásárolt különleges dekorelemről, satöbbi.

Hiszek abban, hogy ami “muszáj”, azon kell a legjobban fogni a költségeket. A cégem flottakezelését – ha autóról van szó – soha nem bíznám senki másra, mint a Flottauto Lízing Kft., ugyanis már egy ideje velük állok szerződésben, és nagyon meg vagyok elégedve. Teljesen véletlen találtam rájuk anno, amikor is egy délután épp a flottakezelés témájának olvastam utána az interneten. Amikor láttam, hogy mennyi valós vélemény, értékelés érthető el róluk már a kezdőlapon, az nagyon megtetszett – persze azért örültem, mert azon felül, hogy részletesek voltak, pozitívak is.

Szerettem volna egy olyan konstrukciókkal bíró csomagot megvásárolni, amellyel hosszútávon is jól tudok kalkulálni ár-érték szempontjából. Én a Comfort csomagot választottam, mert az én részemre – vagyis a cég felépítése miatt – az volt a legideálisabb, de nagyon gondolkoztam a Superior csomagon is. Ha érdekelnek ezek az ajánlatok, akkor kattints nyugodtan a flottakezeles.hu weboldalon belül a flottakezelés menüponttól jobbra a második feliratra, a szolgáltatások részre. Az is segíthet a döntésben, hogy a bekezdésekbe rendezett szöveges bemutatók után egy táblázatban is összefoglalják, hogy a három csomag milyen szolgáltatásokat tartalmaz. De természetesen a Flottauto dolgozói mindenben állnak az ügyfél rendelkezésre, nincs buta kérdés! Telefonon, emailben és a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével is meg tudjuk keresni őket. Ha a kapcsolat menüpont alatt nézünk szét, láthatjuk a dolgozóik közvetlen elérhetőségét, illetve azt is, kihez pontosan milyen ügyekkel kapcsolatban érdemes fordulni.

A flottakezelés és cégautó sok intézni valót hoz magával, és állítom, hogy mindezeket nagyon megkönnyítette számomra a Flottauto profizmusa és segítőkészsége. Az is nagyon tetszett, hogy nem csak hírlevélben, hanem az oldalon belül elérhető blogon szintén számos hasznos infót osztanak meg az érdeklődőkkel, így érdemes újra és újra ellátogatni a weboldalra és megtekinteni a legújabb blogbejegyzéseket.

Nem kérdés többé a biztonságos és gördülékeny cégautó lízing, csak keresd a Flottautot! Nekem bevált!