Az akciók senkit sem hagynak cserbe az 50%-oldalon! – Spórolás egyszerűen

Nagyon sokan vagyunk úgy vele, hogy nagyon szükségünk lenne valamire, de most nincs rá pénz. Vagy amikor van rá pénz, akkor közbejön valami, és arra kell. Bárcsak lenne egy oldal, ami megoldja a gondjainkat, és folyamatos akciókat foghatunk ki, akárhányszor ellátogatunk a webshopra. De várjunk már, hisz ez az oldal létezik! Az 50%-oldalon, alias 50szazalek.com webshopon folyamatos akciókkal és állandóan változó termékkínálattal kedveskednek a vásárlóknak. Nem kell többet az árakon aggódni, hiszen több ezreket, tízezreket spórolhatunk meg a vásárlások alkalmával. Kinek ne érné meg ez az ajánlat? Lássuk is a részleteket!

Az 50% oldalon először a „Rólunk” fül az, amit érdemes felkeresni, hiszen minden magáért beszél. A vásárlók magas elégedettségének köszönhetően 2019-ben elnyerték a megbízható bolt minősítést, mely már magában is rendkívül imponáló, hiszen így előre vagyunk tájékoztatva arról, hogy ez egy igazán vásárlócentrikus cég. Továbbá találunk vásárlói véleményeket és a Social Media felületek is meg vannak adva, mint egy rendes cégnél, nem csak egy sima webshopról beszélünk. Ami viszont a leghívogatóbb, az a lap tetején lévő bemutatkozásuk.

Hetente megújuló termékkínálat, kiváló ár-érték arány, 14 napos termékvisszaküldési lehetőség, 3 munkanapos kiszállítás és szerviz garancia. Mindezeken túl telefonos és emailes ügyfélszolgálat áll rendelkezésünkre vásárlásunk alkalmával, hogy megkönnyítsék a dolgunkat a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Na de lássuk is azt, amiért itt vagyunk ezen az oldalon: a szuper árakat!

A kezdőlap már önmagában hívogató. Futószalagon jelennek meg a népszerű termékek, ahol már lehet sejteni az akciók mértékét: 24%, 29%, 31%, 33% és így tovább – elég durva leárazások vannak itt, és ez még csak az első oldal, nem is mentünk rá semmilyen fülre vagy kategóriára, pedig az is elég elképesztő. Ilyen sokszínű oldalt, ahol ennyi minden megtalálható, még nem is nagyon láttam.

Autós kiegészítők, barkácsgépek, gyerek és baba kellékek, háztartási berendezések, kerti bútorok, műszaki eszközök, szépségápolási termékek – hogy csak néhányat említsek a hihetetlenül széles listából. Amikor legelőször itt voltam, csak kapkodtam a fejemet, nem is tudtam hirtelen, hogy hova kattintsak. A legjobb stratégia ilyenkor az, ha szépen sorban végig megyünk mindenen, így biztosan nem maradunk le semmiről. Igaz, hogy egy kis időt kell rászánni, de egy kis időért cserébe olyan akciókra bukkanhatunk, hogy szinte a cég fog fizetni nekünk és nem fordítva – elvégre az 50%-oldalon nem átverés az 50%!

Velem is előfordult már, hogy a végösszegből sikerült 23 ezret megtakarítanom, ami nem kis összeg, olyan jó akciókat fogtam ki. Nagyon hálás vagyok azért, hogy ezzel az oldallal lehetőségem van a szűk anyagi kereteim között szabadon mozogni, és mindig be tudom szerezni azt, amire éppen szükségem van, vagy esetleg azt, amire éppen vágyom. Ezzel az oldallal egyensúlyba billentettem a kiadásaimat és bevételeimet, mert már nem különböző boltokban veszem meg azokat, amikre szükségem van, hanem közvetlenül egy helyről be tudok szerezni mindent.

Plusz dolog még, hogy bizonyos érték felett a kiszállítás ingyenes, így még erre se kell ráfizetni, ha regisztrált felhasználó vagyok. És miért ne lennék az? Kapom a hírleveleket a folyamatos akciókról, ami megkönnyíti a vásárlásaimat. Múlt héten például elromlott a lombfúvónk, erre kapom a hírlevelet, hogy 27%-os akció van most a lombszívókra/fúvókra – mázli lenne, vagy az 50%-oldalon lévő profizmus bizonyítéka?

Így vagy úgy, meleg szívvel ajánlom mindenkinek az 50százalék webshopot, hiszen a kínálat széles, az ügyfélszolgálat segítőkész, az árak magukért beszélnek és a minőség megkérdőjelezhetetlen!