Legjobb szemkörnyékápolók: nekem ez vált be

Pénzügyileg én nagyon tudatosnak vallom magam. Mindig nagyon odafigyelek arra, hogy mit és mennyiért vásárolok. Nem jellemző rám az ész nélküli költekezés. Mindig figyelem az ár-érték arányt. Régebben nem volt ez így, de aztán rájöttem, hogy másképp nem tudok spórolni.

Ennek köszönhető, hogy megtaláltam a legjobb szemkörnyékápolók legjobbját: az InstanTense Plus szérumot. Az instantense.hu oldaláról szoktam mindig megrendelni, és van egyébként egy blog felületük is, ahol nagyon sok hasznos cikket írnak a ráncos szem, vagy éppen a táskás szem témájában. Igazából én véletlenül találtam rájuk, és a blogot olvasgatva döntöttem el, hogy megveszem a terméket.

Ugyanis van erről is egy cikk. Ebben írnak a szérum hosszútávú és rövidtávú hatásairól is, illetve arról is, hogy hogyan kell használni. Van egy cikk a különféle szemkörnyékápolókról és szemránc elleni krémekről is. Higgyétek el, én már rengeteg krémet, és miegymást kipróbáltam már, de nekem a legjobb szemkörnyékápoló az InstanTense Plus. A hatása tényleg pár percen belül látványos, és akár 6-10 órán keresztül is kitart.

De nézzük meg akkor már az ár-érték arányt is, nem véletlenül említettem: a szérum teljes áron nincs 18 ezer forint – én akciósan tudtam most megvenni, érdemes ránézni -. Lehet soknak tűnik hirtelen, nagyjából 60 napra elegendő mennyiség van egy tubusban, úgy, ha mindennap használod. Számold csak ki bátran, hogy napi hány forintra jön ki.

Ráadásul, a szállításért nem is kell fizetned, mert ingyenes, és ha hétköznap rendeled meg, akkor akár már másnap nálad lehet és ki is próbálhatod a legjobb szemkörnyékápolót, mert 1 munkanapos szállítással küldik.

Na ugye, hogy megéri?