A nyomtatón is lehet takarékoskodni

Az irodában rengeteget nyomtatunk, és emiatt sok pénzt költünk a nyomtatóba való patronokra is. Sajnos enélkül nem működik a munka, így az nem volt alternatíva, hogy kevesebbet használjuk majd a készüléket, más megoldás után kellett néznünk.

A múltkori értekezleten bedobta az egyik kolléga, hogy miért nem a nyomtatoalkatresz.hu-ról rendelünk Epson tintapatront. Ott rendkívül kedvező áron elérhetőek utángyártott és eredeti alkatrészek is, ráadásul a kiszállítás is ingyenes.

Az oldalon szétnézve láttam, hogy rengeteg készülékhez vannak itt kellékek. Ki is kerestem gyorsan a mi nyomtatónkat, és megnéztem, milyen lehetőségeink vannak Epson tintapatron tekintetében. Többféle változat is elérhető, mi végül az utángyártott mellett tettük le a voksunkat, hogy spórolni tudjunk. Többet is rendeltünk, hiszen garanciásak a termékek!
A fizetést megoldottuk közösen, bankkártyával, majd gyorsan szétdobtuk a pénzt. Az oldal megbízható fizetési felülettel rendelkezik, így bátran használtuk ezt a megoldást.

Mivel aznap délelőtt sikerült leadni a rendelést, már másnap (!) megérkezett a csomagunk! Egyetlen webshop sem volt még, akik ilyen gyorsan dolgoztak volna.

Nagyon elégedettek voltunk az eredménnyel. Az Epson tintapatronok tökéletesen működtek, és rengeteget spóroltunk azzal, hogy a nyomtatoalkatresz.hu-ról rendeltünk. Eldöntöttük, hogy innentől fogva mindig innen fogunk rendelni, így soha többé nem lesz vita tárgya, hogy ki használta el a sok tintát, vagy hogy ki megy el patront keresni valamelyik boltba.