A jó minőség megéri az árát

Nagyon sok olyan termék van a piacon, ami szerintem túl van árazva, és sajnos ma már az sem feltétlen igaz, hogy ami drága az jobb minőségű is, mint a kedvezőbb árú hasonló termékek. Ezért amikor valamilyen új terméket szeretnék vásárolni, akkor rendszeresen meg szoktam nézni a véleményeket is, hogy ne hozzak rossz döntést. Szeretem a kezembe tartani a pénzügyeimet, ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy tudatosan vásárlok. Szeretek takarékoskodni is, ezért mielőtt bármi olyat veszek, ami nem létszükséglet, akkor kétszer is átgondolom, hogy beszerezzem-e. Ilyenkor sosem aznap döntök, főleg, ha nagyobb kiadásról van szó. Hagyom, hogy elteljen egy kis idő, és ha még utána is ugyanúgy meg szeretném venni, akkor megteszem. Ezzel a felesleges vásárlást és az impulzusvásárlást szeretném elkerülni.

Amikor a vállalkozásomról van szó, akkor is hasonlóan próbálok tudatos lenni a pénzügyekben. Legutóbb szórólap nyomtatás miatt kerestem egy olyan nyomdát, ahol a terveimet 100%-osan megvalósítják. Nem volt egyszerű dolgom eligazodni a sok lehetőség között, de végül csak sikerült. A colornyomda.hu oldala magával ragadott.

Először az ügyfeleik véleményét olvastam el. Ebből kiderült, hogy a Color Nyomdánál az ügyintézés mindig gyors, a megkeresésekre igyekeznek minél előbb válaszolni, rugalmasak, ezért könnyű a közös munka, profi kiszolgálást nyújtanak a megrendelőiknek, ügyfélközpontú gondolkodásmód jellemzi őket, illetve ezek mellett még megbízhatóak is.

Ezek mind nagyon fontos információk voltak számomra, de koránt sem volt elég. Ezért megnéztem azt is, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat nyújtanak, és ezeket milyen minőségben. Szerencsére a weboldalon vannak referencia képek is, amikből egyből kiderült számomra, hogy nem kell aggódnom. A colornyomda.hu valóban kiváló minőségű termékeket ad ki a kezei közül.

Már 30 év tapasztalattal rendelkeznek a nyomtatás területén, ezért a tapasztalatuk adott. Azonban nem elégednek meg az átlagossal, ezért folyamatosan fejlesztik magukat, és az egyik legjobb technológiával dolgoznak, az ofszet nyomtatással. Hogy a mai fiatal és kreatív gondolkodás se maradhasson ki a teljeskörű nyomdai szolgáltatásukból, ezért a kreatív csapatuk fiatalokból állnak. A Color Nyomdánál mindenki azt a feladatot látja el, amiben a legjobb. Szerintem ennek is köszönhető a sikerük.

Ha még sosem dolgoztál együtt nyomdával, ahogy én sem, akkor számodra is nagy segítséget nyújthat az oldalon található leadási segédlet. Ennek köszönhetően megtudhatjuk, hogy az ötletünket és az elképzeléseinket miként prezentáljuk a csapatnak. Ha ekképpen adjuk le nekik a terveinket, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény is olyan lesz, amilyet megálmodtunk.

Mertél nagyot és egyedit álmodni? A Color Nyomda ezeket az ötleteket is megvalósítja. Legyen szó általános nyomdai termékről, reklámeszközökről vagy speciális termékről, ezekben az esetben is állnak a rendelkezésedre.

Amennyiben inkább személyesen keresnéd fel őket, akkor Budapesten minden hétköznap 8-17 óráig megtalálod az üzletüket. Itt is elmondhatod a terveidet, és egyből meg is tudjátok beszélni a részleteket, a megvalósítási lehetőségeket.

Mivel a weboldalon látottak nekem nagyon meggyőzőek voltak, ezért úgy döntöttem, hogy velük fogom a szórólap nyomtatást elvégeztetni. El is küldtem nekik az ötleteimet, úgyhogy most már csak a visszajelzésüket várom. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a szórólap nyomtatás hogyan fog sikerülni, és hogy beváltja-e a hozzáfűzött reményeimet. Szerintem a colornyomda.hu csapatán ez nem fog múlni.