Sok mindennel megéri takarékoskodni, az étrendeddel nem!

Ugyan ez a blog legtöbbször olyan dolgokra összpontosít, hogy min érdemes, és tudsz spórolni, gondoltam nem árt, ha kitérünk egy kicsit arra is, amin jobb ha nem spórolsz. Ez pedig elsősorban az étel, illetve az étrended. Ezt főleg azoknak mondom, akik tudnak róla, hogy valamire érzékenyek, esetleg cukrosak, de bűntudatuk van a drágább étrend kiegészítők vagy étel változatok miatt. Ne legyen, annyit nem ér semmi, hogy azért tönkretedd magad.

Hogyha pedig olyan helyzetben vagy, hogy nem férsz hozzá ezekhez az élelmiszerekhez, vagy szívesen kipróbálnád, de nem találsz semmit a helyi boltokban, itt a megoldás számodra: ez pedig a biocity.hu. Ezen a weboldalon megtalálhatsz mindent, amire szükséged lehet: reform konyhát, étrend kiegészítőket, arc, haj és test ápolási szereket és még sok mást is. Persze semmi nem kényszer, de szerintem egyrészt minél többen váltanak egészségesebb és környezettudatosabb életmódra, annál lejjebb megy ezeknek a termékeknek az ára, és annál jobb lesz a fogyasztóknak is. Akár közérzeti, akár egészségügyi szempontból.

Persze akik a biocity.hu oldalán vásárolnak és regisztrálnak, azoknak egy bizonyos pont fölött valamennyi vissza is fog járni. A pontrendszerük százalékos arányban van megadva: 10 ezer felett 0,5%, 15 ezer felett 1%, 25 ezer felett 2% jár vissza a vásárlónak, így nagy mennyiségben éri meg vásárolni innen. Persze minél többet vásárolsz annál több engedményt kapsz, illetve az oldal ajánlása, mások meghívása is kedvezményekkel jár.

A szállítás ára attól függ, hogy rendelsz: pick pack pontra, és házhoz szállítás esetén 1300 forint (13 ezer forint alatti vásárlás esetén), csomagpontra való szállításnál 700 forint (7 ezer forint felett ingyen), ide viszont csak maximum 5 kilós csomagokat tudnak szállítani.

Szóval, ha szükséged lenne a felsoroltak valamelyikére, nézz be a biocity.hu-ra, és ne ezen spórolj.