A takarékoskodás a vásárlásokra is kiterjed

Nálunk a családban én kezelem a pénzügyeket. Ez így van már megismerkedésünk óta. A feleségem egyszerűen képtelen rá. Neki valahogy mindig kifolyik a kezéből a pénz. Vannak ilyen emberek, nekem is van még ilyen barátom, akinek például már hó közepén nincs elegendő pénze, amit nem is értek hogyan. Persze ettől még imádom őket, de nem lehet mindenki mindenben jó, tökéletes.

Én inkább takarékoskodó vagyok vagyis mindig megnézem mindennek az árát, összehasonlítom más termékekkel és alaposan megfontolok mindent. Igen, tudom, hogy ez sokszor idegesítő lehet másoknak, de én így érzem jól magam. Engem nem zavar, számomra biztonságérzetet nyújt.

Például én már nagyon korán elkezdtem a takarékoskodást a nyugdíjra. Szokták mondani, hogy a mi korosztályunknak már nem is lesz nyugdíja, mert nem lesz, aki kitermelje. Akár lesz, akár nem én már előre gondolkodok.

A feleségem viszont nagyon jó a különböző lehetőségek felkutatásában. Ezért van az, hogy immáron hosszú ideje a lord.shop.hu-ról szerzünk be jó pár terméket, olyanokat is, mint a bugyi pelenka a gyermekünk számára. Egyszer régebben az egyik barátnője ajánlotta nekünk ezt az oldalt, mert nagyon meg volt elégedve vele, így mi is kipróbáltuk és azóta is ezt használjuk.

Rendszeresen vásároljuk innen a Bugy N’ Go bugyipelenkát. Egy csomagban 52 darab található, melyet 2690 Ft-ért lehet megvásárolni. Szerintem ez árban verhetetlen összehasonlítva más pelenkákkal. Ez egy bálából kicsomagolt másodosztályú pelenka, amiről sokan azt gondolják, hogy rossz minőségű, de ez nem igaz. Remek légáteresztő és nagyon jó a nedvszívó és megtartó képessége is. Mi és legfőképpen a babánk is nagyon meg van vele elégedve, így már egy jó ideje ezt használjuk.

Nem csak bugyi pelenkát, hanem textilpelenkát is innen szoktunk rendelni. Ennek darabja csupán 360 Ft. A mérete 70X80 cm, fehér színű, 100% pamut anyagú és ennek is szuper jó a nedvszívó képessége. Mi nagyon sok mindenre használjuk, nemcsak pelenkaként, mindig jól jön valamire. Kifőzhető, így mindig steril marad és nem okoz semmilyen fajta allergiát a gyermeknek.

Emellett nemrég felfedeztük a mécseseket és illóolajokat az oldalon. Mi nagyon szeretjük, ha a lakásban jó illat van pláne, ha vendégeket, barátokat fogadunk. Kedvencünk a Spa illatmécses, melyet 450 Ft-ért lehet megvásárolni a webshop-ban. Tényleg remek az illata, megnyugtat minket, nagyon jó hangulatot csinál, sőt az üveg gazdag díszítése révén még egy mutatós dísz is a lakásban. Ez a kedvencünk, de tudom ajánlani a kóksz vagy az “otthon és konyha” illatot is.

Illóolajat is szoktunk vásárolni, melyet általában az aromafürdőhöz használunk. Ilyenkor pár cseppet teszünk a fürdővízbe, majd kellemesen ellazulunk a kádban és átengedjük magunkat a kényeztetésnek. Kedvencünk az Egzotic nevű illóolaj.

Röviden, aboszolút meg vagyunk elégedve ezzel a webshoppal, örülünk, hogy a feleségem barátnője révén megismerhettük.