Így spóroltunk pénzt az esküvőre a fotóautomata ár kihasználásával

Manapság a pénzügyi takarékosság nagyon fontos, hiszen sohasem tudhatja az ember, mikor üt be a krach. Ha pedig esküvőre spórolunk, érdemes rá külön malacot nyitni. Hiszen egy lakodalom nem olcsó mulatság!

Épp ezért nagyon korán, már az esküvőnk előtt egy évvel elkezdtük rá összegyűjteni a pénzt. Fél évvel a kitűzött dátum előtt szinte minden készen állt, lefoglaltuk a szolgáltatókat, a helyszínt, megvoltak a ruháink is. Egy valami azonban még hiányzott: nem tudtuk, milyen köszönőajándékkal lephetnénk meg a vendégsereget. Mivel azonban az emlékeknél nincs nagyobb meglepetés, arra gondoltunk, mi lenne, ha fotókat kapnának kézhez az esküvőről.

Ekkor jött velünk szembe ez a hirdetés, amikor a fotóautomata ár kapcsán keresgéltünk az interneten. A selfigép rögtön lenyűgözött és már tudtam, ez lesz a tökéletes köszönőajándék. Hisz a fényképeket mindenki szereti, ezek a képek pedig igazán egyediek és sajátosak lesznek. Nemcsak szép gesztus, de még mókás időtöltés is.

A fotóautomata ár nagysága kapcsán sem kellett aggódnom, hiszen igen kedvezményes költségen bérelhetőek a selfiegépek. 4-6 vagy akár 8 óra időtartamra is igénybe vehető a szolgáltatás és mindvégig egy munkatárs segíti a fotók készítését, elvégzi a gép beállításait. Ez különösen hasznos, hiszen az idősebb vendégek nem valószínű, hogy tudnának kezelni egy ilyen gépet.

A fotóautomata ára tehát igen kedvező és annak köszönhetően, hogy a gép tulajdonképpen egy fényképező beépített tükörreflexes vakuval, sőt fotónyomtató is egyben, kedvezőtlen körülmények között is tökéletes fotókat készít. Így a fotósnak nem is igazán kell a vendégekre koncentrálnia, hiszen ők majd lefotózzák magukat a szelfigép segítségével. Az általunk fogadott fényképész elég, ha minket, az ifjú párt fotóz majd.

A vendégek tehát rögtön meg is kapják kinyomtatva az elkészült képeket. Layout is kérhető a képekhez. Az esküvő dátumát és helyszínét biztosan fogjuk rajta szerepeltetni, így mindenki emlékezni fog rá, milyen eseményen is készültek a képek. Ami különösen tetszik, hogy tetszőleges háttér is bérelhető, így a rendezvény típusának megfelelő fajta választható. A vendégek különféle tréfás kiegészítőket, szemüvegeket, parókákat is felpróbálhatnak és azokban is készülhetnek képek. Így biztos, hogy nagyon vicces fotók készülnek majd.

Végtelen számú fénykép készíthető és az összeset digitálisan is megkapjuk, így közzé tehetjük őket a közösségi médiában vagy elküldhetjük őket a vendégeknek. Biztos vagyok benne, hogy a 8 óra nem lesz elég, így a szolgáltatást az egész lagzira kibéreljük. Ebben az esetben felárat kell fizetni, de a fotóautomata ár még így is megfizethető.

A selfiegép igénybe vételéhez csupán egy 3×3-as kis helyre van szükség. Egy ekkora fotósarokban bőven elfér majd minden. A helyet könnyű berendezni, a selfiegep.hu munkatársai secpec alatt felállítják majd, így rögtön, már a vendégfogadástól kezdődhet is a móka. Hiszen emlékezetes percekben nem lesz hiány, ebben biztos vagyok. Ennél jobb köszönőajándékot elképzelni sem tudok. Imádni fogják, a mi esküvőnket sokáig emlegetik majd, ez kétségtelen.

A kedvező fotóautomata ár kihasználását követően még bőven maradt abból a pénzből, amit az esküvőre raktunk félre. Így elmehetünk nászútra is, bár egy kicsit még pótolni kell hozzá, hiszen az sem olcsó sajnos. De kellő pénzügyi tudatossággal és előrelátással minden megoldható.