Költséghatékony megoldás: motortire webáruház!

Bármit vásárolok, mindig nézem az árát. Legyen szó tejről, ruháról vagy épp motorgumiról. Általában kopásig szoktam húzni ezeket a dolgokat, viszont már tényleg nagyon régi a gumim és nem árt beruházni egy újra. Így felcsaptam a motortire webáruház oldalát és vettem magamnak egy pár totál új abroncsot. Miért őket választottam? Nem csupán kedvező ajánlatok sokaságát vonultatják fel, de még a kiszállítás is extra gyors. Megfizethető áron kapom a legminőségibb gumikat és még részletes leírást is kapok hozzájuk, hogy le tudjam ellenőrizni, tényleg ez-e a legjobb az én motoromnak. Nem is szaporítom tovább a szót, ha szeretnél még több mindent megtudni az új kedvenc oldalamról, akkor olvass tovább!

Elsőként is már ott felkaptam a fejemet, amikor a motortire webáruháznak a kezdőoldalára tévedtem. Információk tömkelege árasztott el, méghozzá hasznos információk. Nem olyan jellegűek, mint a „Kövess minket itt és ott” vagy a „Ne menj sehová” sablon, hanem számomra releváns dolgokat vonultattak fel. Termékajánlók, YouTube videók, akciók, hírek. Csupa-csupa mindenki számára fontos információ. Az oldal tetején pedig a lényeget láthatjuk: egy keresőt. Ez a kereső azonban nem egy szimpla kulcsszavas kereső, nem -nem. Itt kérlek szépen mindent be tudsz állítani annak érdekében, hogy a lehető legtöbb időt megspórolt a keresgéléssel. És mint tudjuk: az idő pénz. Tehát már magával a kereséssel is pénzt spórolsz, ha úgy nézzük.

Tényleg ilyen jó lenne a motortire webáruház?

Nem kell hosszasan és fáradtan böngészni a lehetőségeket, millió közül kiválasztani azt, amit keresünk. Itt, ha konkrét paraméterekkel jövünk és tudjuk mit akarunk, azonnal megkapjuk a keresett terméket. Mert az szinte biztos, hogy kapható, olyan széles választékkal dolgoznak. Na de pontosan miket is lehet itt beállítani? Kezdjük ott, hogy ha pontos méretekkel tisztában vagy – ami ugyebár nem árt meg alap lenne – szélességet, magasságot és átmérő értéket tudsz beírni a fenti rublikákba. Ezen felül választhatsz márkát is, itt azonban már bonyolódik a helyzet, ugyanis könnyedén elragadhat bárkit a bőség zavara. A motortire webáruház márkák hihetetlen kínálatát vonultatja fel nekünk, csak kapkodjuk a szemünket. Bridestone, Pirelli, Sava – és még sokan mások. Mind – mind kifogástalan, piacvezető, kedvenc márkák.

Ezt követően kiválatszhatjuk a lényeget, ami nem más, mint a motorunk fajtája vagy az, hogy milyen gumit keresünk. Igazából ugyanazt jelenti a megfogalmazás más. Nem mindegy az, hogy sportmotorra vagy versenymotorra keresünk gumikat. Chopper vagy robogó esetleg, vagy akár elektromobil. Itt még talicska abroncsot is lehet kapni! Talicskabroncs – hehe.

Beállítottam az én kis mopedemet, hogy rá szeretnék illő abroncsokat találni, méghozzá újakat – ugyanis lehet kapni használtan is, ám ezen nem nagyon szeretek spórolni – és megnyomtam a keresést. Több terméket is feldobott számomra a találati lista, melyből nagyon kedvező áron tudtam kiválasztani a számomra megfelelőt. Valahol egy használt gumi kerül annyiba, mint itt egy új, a minőség pedig kifogástalan, magáért beszélő! A kiválasztott abroncs volt is készleten, méghozzá nem kevés darab, így teljes nyugalomba adtam hozzá a kosárhoz és böngésztem még kicsit, mivel biztos nem fog egyhamar elfogyni, nem kell sietnem.

Mindent egy helyen!

Érdekeltek ezek a talicskabroncsok, így rámentem már erre is. Igaz, hogy nincs talicskám, de na. Hátha, egyszer, és majd tudni fogom, hogy itt a motortire webáruház oldalán még ezt is találhatok. Kinézelődtem magamat minden más kategóriában, így úgy döntöttem, hogy jöhet a kicsekkolás. Elő is készítettem a kártyámat és a telefonomat, ha érkezne a megerősítő kód és a házhoz szállítás kiválasztása után döbbentem tapasztaltam azt, hogy nem kell előre fizetni. Csak megadtam az adataimat és á Dieu. Semmi más.

Itt nem kell előre fizetni, elég a futárnak átvételkor készpénzzel vagy kártyával. Ami még külön pozitívum az az, hogy a kiszállítás valami eget rengetően gyors. Képzeld el, hogy ha még délelőtt megrendeled a termékeket, akkor már másnap – amennyiben persze munkanap – nálad lehetnek! Ez azért eléggé vevőcentrikus hozzáállás, legalábbis én úgy gondolom. Ráadásul úgy, hogy magának a kiszállítás szolgáltatásnak sem borsos az ára. És milyen minőséget kapunk mindenért cserébe!

Összességében én meleg szívvel ajánlom mindenkinek a motortire webáruház meglátogatását, mivel itt mindent megtalálnak a motorok szerelmesei. Nem csupán abroncsok, de szakmai információ, szerviz és alkatrészek is kaphatók, senkit sem hagynak cserben. A kiszállítást pedig már megbeszéltük, hogy szuper. Meg a rendszer is. Meg az oldal. A keresőt meg sem említem. Úgy az egész rendben van. Köszönöm motortire.hu!