Az olcsó nem rossz minőség – cipővásárlás takarékosan

tamaris szandál

Lehet olcsó márkás cipőt kapni? A válasz röviden: igen!

Az olcsó szó alatt sokszor azt gondolják, hogy nem minőségi egy adott termék, de egy leárazott, nagy kedvezménnyel értékesített cipő nem feltétlenül azt fogja jelenteni, hogy annak bármilyen problémája lenne, vagy ne lenne tényleg jó minőségű. Ne kapcsoljátok össze az olcsó vagy a kedvezményes ajánlatot azzal, hogy egy cipő milyen minőségű lehet. Sokkal fontosabb ennél, hogy a márkákat ismerjétek meg, és kövessétek nyomon, hogy éppen milyen áron futnak, hiszen nagyon sokszor nagyon jó kedvezményekkel meg lehet kapni egy-egy cipőt. Én most a tamaris szandállal voltam így, amit a Cipőmarket webáruházból szereztem be.

Ha fő szempont a takarékosság, akkor nincs semmi más dolgunk, mint nyomon követni az árakat, és ha a tamaris nálad is egy top márka, és a jó idő megérkeztével nálad is aktuális lett a tamaris szandál beszerzése, akkor ajánlom jó szívvel a cipomarket.hu oldalt, ahol bőséges kínálat közül tudod te is kiválasztani a megfelelő cipőt.

Amennyiben a teljes ár jelenleg nem fér bele a kasszába, akkor érdemes megnézni a bal oldalon található szűrőket, ugyanis az egyik szűrő magára a kedvezményre vonatkozik, vagyis lehetőség van arra, hogy egy-egy intervallumot kiválasztva megtekinthesd azokat a termékeket, amiken van kedvezmény. Ilyen intervallumok közül tudsz választani. 0-10 százalék, 11- 20 százalék, 21 – 30 százalék, 31 – 40 százalék, 41 – 50 százalék. Természetesen ezek a szűrők attól is függnek, hogy az adott listában milyen kedvezményű cipők szerepelnek. Így például, ha más márkát nézel meg, akkor az is előfordulhat, hogy találkozol egy 61 – 70% kedvezménnyel is. Jól hangzik, igaz?

Itt most a tamaris szandáloknál a legnagyobb kedvezmény az 41 százalékos, én most ezt a listát néztem át. Több mint 15 termék közül lehetett itt választani. És ez csak az a szűrt lista, ami megfelel a 41%-os kedvezménynek. Ez is jól példázza azt, hogy a kedvezmények nyomon követésével nagyon szuper áron is be lehet szerezni termékeket, és azt is, hogy milyen óriási kínálattal rendelkezik ez a webáruház, ha egy nagy kedvezményre szűrve is 10-20 terméket is kidob egy konkrét márka és konkrét típuson belül!

Természetesen nem csak kedvezményre lehet szűrni. A bal oldali szűrőben található több különböző lehetőség is, így ki lehet választani a színt, meg lehet adni a méretet, a sarokmagasságot is be lehet állítani, valamint az árat is. Így ha tudod, hogy mi azaz összeg, ami fölé semmiképp nem szeretnél menni, akkor egyszerűen a csúszkát addig húzod, amíg nem látsz olyan összeget, ami belefér a pénztárcádba.

Ne felejtsd el, a takarékoskodás nem jelenti azt, hogy rossz minőségű dolgokat kellene vásárolnotok. Egy kis odafigyeléssel márkás nagyon jó minőségű termékeket is el tudod csípni igazán kedvezményes áron. Kövesd nyomon a tamaris szandál vagy más márkájú cipők árait a Cipőmarketen, és kívánom, hogy találd meg te is álmaid tavaszi, nyári cipőjét most olyan áron, ami nem fog fájni a pénztárcádnak! Aztán pedig jöhet majd az őszi és téli kollekció is!