Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK

Kompakt hitel

A hitel és a lakáselőtakarékosság előnyeit egyesíti úgy, hogy a Takarék azonnali hitelt ad.

A konstrukció lényege, hogy a hitel és a lakáselőtakarékosság előnyeit egyesíti úgy, hogy a Takarék azonnali hitelt nyújt a Fundamenta-lakáskassza szerződés fedezete mellett.


A konstrukció lényege, hogy a hitel és a lakáselőtakarékosság előnyeit egyesíti úgy, hogy a Takarék azonnali hitelt nyújt a Fundamenta-lakáskassza szerződés fedezete mellett. Az első időszakban a bank felé csak kamatokat és a kezelési költséget kell megfizetni, a lakáselőtakarékossági szerződés lejáratakor a hitelt, vagy annak egy részét a Fundamenta-lakáskassza lakásszámlán összegyűjtött megtakarítás, az arra járó állami támogatás és a kamatok váltják ki. Továbbá kedvezményes Fundamenta-Lakáskassza (3,9%-os) hitel igényelhető hozzá. Azoknak ajánljuk, akik igénybe akarják venni a lakás-előtakarékossági megtakarítás után járó állami támogatást.

 

Információk

 

Törlesztő részlet:
Megtakarítási időszakban: csak Fundamenta megtakarítás és kamat és kezelési ktg. fizetés.
Kiutalási időszakban: csak kamat és kezelési költség fizetés.
Tőke törlesztés: összes saját befizetés + állami támogatás + betéti kamat.

 

Hirdetmények