Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK

Társasházi számlacsomag

Társasházi számlacsomagot társasházak, lakásszövetkezetek nyithatnak

A számlacsomag díja tartalmazza:

 

  • A számlanyitás díját
  • A felújítási alap elkülönített számla vezetési díját
  • 1 db értékpapír számla nyitás díját amennyiben befektetési termék vásárlása történik
  • 1 db MasterCard Electronic Business első éves díját
     

A felújítási alap elkülönített számla, új vagy meglévő társasházi számlacsomag mellé igényelhető, megtakarítási célt szolgál közvetlenül tranzakció nem bonyolítható róla más üzleti partner felé. A számlán lévő összeget át kell vezetni a fő számlára és onnan vehető fel vagy utalható tovább. Számlavezetési díja 0 Ft, látra szóló kamata a mindenkor hatályos Jegybanki alapkamat - 4%. Amennyiben a látraszóló kamat mértéke a számítási mód alapján nem éri el a 0,25%-os mértéket, akkor a látra szóló kamat 0,25%.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények