Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Megtakarítások
  4. Lekötött devizabetét

Lekötött devizabetét

Lehetőség van devizában is megtakarításra.

A leköthető minimum egyenleg devizanemenkét 300,- EUR-nak megfelelő összeg lehet. Leköthető devizanemek: EUR, USD, CHF, GBP

 

Lekötési időtartam: 1, 2, 3, 6, 9, 12 hónap

 

A lekötött devizaszámlák vezetése során számlanyitási és számlavezetési díjat nem számítunk fel. Az egyéb kondíciókat aktuális hirdetményünkben találhatja meg.


A számlához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények