Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Vállalkozói folyószámla hitel

Vállalkozói folyószámla hitel

A vállalkozások részére nyújtott éven belüli folyószámlahitel, mely gyors segítséget nyújt a likviditási zavarokra.

A terméket csak azok a jogi személyiségű gazdasági társaságok, jogi személyüség nélküli vállalkozások, egyéni vállalkozók igényelhetik, akik legalább egy féléves számlavezetési kapcsolatban állnak a Bankkal, valamint számlaforgalmuk jelentős hányadát is is bonyolítják.

 

A termék egy vállalkozói folyószámlához kötött hitelkeretet testesít meg, amely biztosítja a vállalkozás napi likviditását. Maximális mértékét a Bank a vállalkozói folyószámla forgalma alapján, egyedi elbírálás útján határozza meg. Ettől alacsonyabb összeg természetesen igényelhető, magasabb azonban nem.
 

Hiteldíjak az aktuális hirdetmény szerint.

 

 

Hirdetmények