Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Számlavezetés
 4. Elektronikus szolgáltatások

Elektronikus szolgáltatások

A modern bankolás elengedhetetlen eszközei az elektronikus szolgáltatások.

 • SMS szolgáltatás

  Érezze, hogy pénzügyei biztonságban vannak!


  Amennyiben szeretné figyelemmel kísérni és biztonságosan intézni pénzügyeit, kérje SMS szolgáltatásunkat.


  Igénybevétele esetén telefonjára értesítést küldünk minden pénzmozgásról.

 • Internetbank és Electra szolgáltatás

  Ebben a felgyorsult világban az idő is pénz!


  Nincs ideje, vagy nem szeret sorba állni? Otthonról gyorsan, biztonságosan és kényelmesen szereti ügyeit intézni? Mi sem egyszerűbb ennél!


  Vegye igénybe internetbank, electra (vállalati ügyfelek esetén) szolgáltatásunkat, amelynek segítségével az összes olyan pénzügyi művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

 • Takarék Mobilbank szolgáltatás

  A TAKARÉK MobilBank applikáció rendkívül egyszerű és felhasználóbarát felületén, nyomon tudja követni számláit és kártyaforgalmát.

Hirdetmények