Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Számlavezetés
  4. Devizaszámla-vezetés

Devizaszámla-vezetés

Vállalkozói devizaszámla-vezetés

Bankunknál lehetőség van vállalkozói devizaszámlák vezetésére az alábbi devizanemekben: CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK, USD.

 

A devizaszámla javára érkező jóváírásokat arra a devizanemre váltjuk, amelyben a számlát vezetjük. Készpénz befizetés is történhet a számla devizanemétől eltérő devizanemben. A számla terhére átutalások indíthatók minden olyan devizanemben amelyre a Bank árfolyamot jegyyez.

 

A számlát Electra rendszeren keresztül is elérheti.


A számlához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

 

Kondíciók

 

A számla nyitása díjmentes, az egyéb kondíciókat az aktuális hirdetményünkben találja.

 

Vállalkozói devizaszámla kondíciók


Vállalkozói devizaszámlákhoz kapcsolódó díj-. jutalék-, költségtételek

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények