Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Hiteltermékek
 4. Beruházási hitel

Beruházási hitel

A beruházási hitel célja lehet új és használt gépek, berendezések, egyéb tárgyieszközbeszerzése és egyéb beruházások finanszírozása, illetve meglévő, vagy bérelt infrastruktúra bővítésére és/vagy fejlesztése, továbbá a tevékenység bővítéséhez szükséges forgóeszközök és/vagy szolgáltatások beszerzése.

Beruházási hitelt gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, őstermelők igényelhetnek a vállalkozásukban történő beruházásaik, fejlesztéseik meghitelezésére.


A beruházási hitel előnyei:

 

 • Több év alatt megtérülő kapacitásbővítő, fejlesztő beruházások megvalósítása.
 • Kapcsolódó fejlesztések finanszírozása.
 • A beruházási hitel szolgálhat tartós forgóeszköz növekedés finanszírozása.
 • A vállalkozásnak csupán a saját erő mértékéig kell rendelkeznie saját forrással egy fejlesztés megvalósításához.
 • A kellő időben megvalósítható fejlesztéssel az Ön vállalata kihasználhatja a kedvező üzleti lehetőségeket, versenyelőnyre tehet szert.
 • Beruházási hitel esetén a vállalkozási tevékenységhez kötődő fejlesztési cél finanszírozható.
 • A hitelösszeg az egyedi beruházási igényekhez igazodik.
 • A beruházási hitel a beruházás megvalósulásának ütemében igénybe vehető, törlesztéséhez a bank bizonyos türelmi időt engedhet.
 • A beruházási hitel biztosítéka maga a megvalósuló beruházás, és akár készlet, vevőkövetelés, gép vagy ingatlan is lehet a vállalkozás igényeitől és lehetőségeitől függően.
Hirdetmények