Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési Hitelprogramok

Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési Hitelprogramok

Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési Hitelprogramok

Az Új Magyaroszág Vállalkozásfejlesztési Program III. tengelyének keretében a Bankunk az alábbi támogatási konstrukciókhoz nyújt hitelt: - Mikrovállalkozások létrehozásának és fejlesztésének támogatására - a turisztikai tevékenységek ösztönzésének támogatására - falumegújítás és - fejlesztés támogatására - a vidéki örökség megőrzésének támogatására. A IV. tengely keretében a LEADER helyi akciócsoportok támogatására.

Hirdetmények