Sajtószoba

Idén is sikeres volt az Agrár Szakmai Nap.

A tavalyi sikerre tekintettel a Pannon Takarék Bank Zrt. ez évben is megszervezte szakmai napját agrár ügyfelei számára.

 

A vendégeket Hartmann Imre a Pannon Takarék Bank Zrt. elnöke köszöntötte majd a szakmai előadásokra került sor.

 

Horváth Angyalka a bank értékesítési vezetője és Csuti Dávid az FHB Lízing igazgatója bemutatta az elérhető finanszírozási konstrukciókat illetve azon pénzügyi szolgáltatásokat melyek hozzá tudnak járulni az agrárvállalkozások eredményes gazdálkodásához.

 

Fórián Zoltán a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. vezető agrárszakértője színes előadás keretében elemezte a hazai és nemzetközi agrárpiaci helyzetet és tájékoztatást adott arról is, hogy a jövőben milyen kihívások várnak az agrárium szereplőire.

 

Győrffy Balázs a Nemzeti Agrár Kamara elnöke ismertette az agrárgazdaságban elért idei kiváló eredményeket, bemutatta a kamara érdekvédelmi tevékenységét illetve tájékoztatást adott a szektort érintő aktualitásokról.


Kapcsolódó dokumentumok:

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton értesítjük, hogy a Mohácsi Takarék Bank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Pannon Takarék Bank Zrt. egyesülésével és az MTB Zrt.  állomány-átruházásával létrejövő Takarékbank Zrt. 2019. május 2. és 3. napján bankszünnapot tart.

 

Részletek