Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK
  1. Kezdőlap
  2. Sajtószoba

Sajtószoba

Idén is sikeres volt az Agrár Szakmai Nap.

A tavalyi sikerre tekintettel a Pannon Takarék Bank Zrt. ez évben is megszervezte szakmai napját agrár ügyfelei számára.

 

A vendégeket Hartmann Imre a Pannon Takarék Bank Zrt. elnöke köszöntötte majd a szakmai előadásokra került sor.

 

Horváth Angyalka a bank értékesítési vezetője és Csuti Dávid az FHB Lízing igazgatója bemutatta az elérhető finanszírozási konstrukciókat illetve azon pénzügyi szolgáltatásokat melyek hozzá tudnak járulni az agrárvállalkozások eredményes gazdálkodásához.

 

Fórián Zoltán a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. vezető agrárszakértője színes előadás keretében elemezte a hazai és nemzetközi agrárpiaci helyzetet és tájékoztatást adott arról is, hogy a jövőben milyen kihívások várnak az agrárium szereplőire.

 

Győrffy Balázs a Nemzeti Agrár Kamara elnöke ismertette az agrárgazdaságban elért idei kiváló eredményeket, bemutatta a kamara érdekvédelmi tevékenységét illetve tájékoztatást adott a szektort érintő aktualitásokról.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények