Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK

Széf szolgáltatás

Széf szolgáltatás értékeinek biztonságos elhelyezésére szolgál, melyet Komáromi fiókunkban vehet igénybe.

Széf szolgáltatás értékeinek biztonságos elhelyezésére szolgál, melyet Komáromi és Tatabányai fiókunkban vehet igénybe.

 

Széf szolgáltatást jelenleg:

 

2900 Komárom, Igmándi u. 45.  valamint a 2800 Tatabánya Fő tér 20/A szám alatti kirendeltségeinken veheti igénybe.

 

tel: 34/341-623  email: komarom@pannon.takarek.hu

 

tel: 34/309-877  email: tatabanya@pannon.takarek.hu

 

Széfet a bérlő különféle tárgyak, okmányok, iratok elhelyezésére és megőrzésére vehet igénybe. A széfben nem helyezhetők el az ÁSZF-ben felsorolt dolgok.

 

A széfbérlők részére - mások által be nem látható módon kialakított – úgynevezett manipulációs fülkét (helyiséget) biztosítunk.


A manipulációs fülke (helyiség) azt a célt szolgálja, hogy a Bérlő a széf kinyitása után – e helyiségben egyedül tartózkodva

  • a titkosság biztosítása mellett helyezheti el értékeit a kazettába.
     

 A Bérlő az igénybe vett széfrekesz után, a bérleti szerződés időtartamától függően - az alábbi esedékesség szerint - bérleti díjat köteles fizetni:

  • Határozott időre szóló bérlet esetén a széfbérleti díjat a Bérlőnek a "Széfbérleti szerződés" aláírásával egyidejűleg, a teljes bérleti időszakra vonatkozóan egy összegben kell befizetnie;
  • Határozatlan időre szóló bérleti jogviszony esetén a Bérlőnek naptári negyedévenként, az első alkalommal a szerződéskötéssel egyidejűleg a megkezdett naptári tárgynegyedév utolsó napjáig terjedő időszakra esedékes bérleti díj összegét előre kell befizetnie, ezt követően - a bérleti díj fizetésének esedékessége a tárgynegyedév első napja.

 

Kondíciók és díjak

 

Széf szolgáltatás értékeinek biztonságos elhelyezésére szolgál, melyet Komáromi fiókunkban vehet igénybe.

 

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények