Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK

Otthonteremtési hitel

Lakáshitel állami kamattámogatással

Leírás:

 

Az Otthonteremtési kamattámogatásos kölcsön új lakás vásárlására, 2008. július 1-jén, vagy azt követően kiadott építési engedéllyel rendelkező összkomfortos lakás építésére, a Rendelet hatálybalépését követően megkötött adás-vételi szerződés alapján legalább komfortos használt lakás vásárlására, vagy meglévő használt lakás korszerűsítésére, illetve meglévő használt lakás bővítésére igénybe vehető állami kamattámogatásos hitel. A kölcsön kamatainak megfizetéséhez az állam a kölcsön futamidejének első öt évében nyújt kamattámogatást. 
A kamattámogatás a támogatott személy által egy alkalommal vehető igénybe.

 

Igénylési feltételek:

 

A kölcsönt magyar állampolgárok vagy Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező külföldi állampolgárok igényelhetik, akik a vásárolt/épített ingatlanban100%-os tulajdoni hányaddal fognak rendelkezni, illetve kötelezettséget vállalnak arra vonatkozóan, hogy a hitelcél megvalósulását követő egy éven belül a lakásban, lakóingatlanban lakóhelyet létesítenek.

 

Hitelcélkok:

 

Új lakás vásárlása, építése, használt lakás vásárlása, korszerűsítésa, bővítése

 

Elfogadható fedezetek:

 

Lakóingatlan (lakóház, lakás, ikerház, sorház), garázs (csak amennyiben az ingatlannal együtt kerül megvásárlásra), építési telek

 

Futamidő:

 

minimum 1 év, maximum 20 év

 

Türelmi idő/ csökkentett törlesztésű idő:

 

2 év


Kölcsönösszeg:

 

minimum 1.000.000 Ft maximum 15.000.000 Ft 


Kamatperiódus/Kamatfelár-periódus:

 

1 év


Kamat (éves)

 

Bruttó kamat: 1 éves ÁKKH*1,3+3% a kamattámogatás mértéke a gyermekek számától, illetve a hitelcéltól függően az 1 éves ÁKKH 50,60,70%-a, a bruttó kamat mértéke megegyezik az adósok által fizetendő kamat és az állami támogatás együttes mértékével.

Hirdetmények