Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK

Lakáshitel

A lakáshitel igényelhető új- és használt lakás vásárlására, felújításra, bővítésre, korszerűsítésre és lakáscserére.

A lakáshitel igényelhető új- és használt lakás vásárlására, felújításra, bővítésre, korszerűsítésre, lakáscsere esetén az új lakás esetleges magasabb árának kiegyenlítésére.


A lakáshitel, olyan jelzáloghitel, ahol a hitel célja konkrétan megfogalmazható. A hitel összege nem lehet magasabb, mint a hitelcél eléréséhez szükséges kölcsön mértéke. Nem kizárólag vásárlásra vehető igénybe. A hitel fedezete az ingatlan, a jövedelem a hitelképességet javíthatja. Az ingatlanra jelzálog, valamint elidegenítési és terhelési tilalom kerül bejegyzésre.

Hirdetmények