Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK

Devizaszámla

Bankunknál több devizanemben van lehetőség devizaszámla vezetésére.

Bankunknál a következő devizanemekben van lehetőség devizaszámla vezetésére: CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK, USD

 

A számla javára érkező jóváírásokat a számla devizanemére váltjuk át. A számlára történő készpénzbefizetés is történhet eltérő devizanemben. A számla terhére átutalásokat indíthat, nemcsak a számla devizanemében, hanem minden olyan devizanemben, amelyre árfolyamot jegyzünk.


A számlához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

 

Kondíciók

 

A számla nyitása díjmentes, az egyéb kondíciókat az aktuális hirdetményünkben találja.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények