Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
PANNON TAKARÉKBANK

Devizabetétek

Devizában is lehetősége van megtakarításra.

Devizában is lehetősége van megtakarításra, az alábbi devizanemekben: EUR, USD, CHF, GBP. A leköthető minimum egyenleg 300 EUR-nak megfelelő devizaösszeg.

 

Lekötési időtartam: 1, 2, 3, 6, 9, 12 hónap.

 

A lekötött devizaszámlák nyitása díjmentes, a számlavezetés során számlavezetési díjat nem számolunk fel, az egyéb kondíciókat az aktuális hirdetményünkben találja.


A számlához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

 

Kondíciók

 

A számla vezetése díjmentes, az egyéb kondíciókat aktuális hirdetményünkben találja.

 

Lakossági devizaszámla kondíciók


Lakossági devizabetétekkel kapcsolatos díj-, jutalék- és költségtételek.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények