Ismételt ügyfélátvilágítás

  

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket arról, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (a továbbiakban: Törvény) kötelezően előírja a Hitelintézetek számára, hogy 2019. június 26. napjáig valamennyi meglévő ügyfelük tekintetében végezzenek ismételt ügyfél átvilágítást a rögzítendő adatok és megteendő nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

 

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek, illetve rendelkezők esetében Hitelintézetünk köteles szolgáltatásait korlátozni.

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el a részletes tájékoztatónkat és tegye meg a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat az említett határidő leteltét követően is megfelelően biztosíthassuk ügyfeleinknek!

 

Természetes személyekre vonatkozó dokumentumok:

  • „Tájékoztató ismételt ügyfél-átvilágításról”
  • „Ismételt átvilágítási nyilatkozat”

 

Jogi személyekre, egyéb szervezetre vonatkozó dokumentumok:

  • „Tájékoztató ismételt ügyfél-átvilágításról”
  • „Tájékoztató céginformáció ingyenes kéréséhez”

 

Ha az átvilágítási intézkedéseket 2017. június 26. után a bankfiókban már elvégezték, akkor adatváltozás hiányában tekintse figyelemfelhívásunkat tárgytalannak.


Kapcsolódó dokumentumok:

Kérjük, válasszon az alábbiak közül: